Skorpion

24. Oktober - 22. November

Dagshoroskop,
Mandag den 17. Juni

Intet horoskop kunne findes for i dag.

Ugehoroskop,
uge 25 - 2019.

Intet horoskop kunne findes for denne uge.

Månedshoroskop,
Juni - 2019.

Intet horoskop kunne findes for denne måned.

Årshoroskop for 2019

Intet horoskop kunne findes for i år.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag dit ugentlige horoskop

Om stjernetegnet Skorpion

Personlighed:

Skorpionen har en meget inderlig personlighed med hengemte dybder af skarpsindighed og medfølelse for svagtstillede mennesker. Dette vises dog sjældent på overfladen. Det er et tegn, der er meget følelsesfuldt og har evner indenfor at forstå og acceptere følelser og smerte hos andre. Deres udstråling er imponerende, og de er gode at have en trofast relation til. Skorpionen er meget fascineret af magt og vil også gerne selv have magten over andre og undersøge både, hvordan magt udøves og beherskes. Det er et hævngerrigt tegn, som aldrig glemmer en fornærmelse.

Kærlighedsliv:

Er Skorpionen først forelsket holdes ingenting tilbage. Her er tale om et tegn, der virkelig giver sin fulde lidenskab til sin partner. De er utroligt intense, og dette gør dem også til en partner, som man sent vil glemme. Hvis de vælger at involvere sig i et kærlighedsforhold, tages dette meget alvorligt – og der vil være anledning til mange jalousiscener og dramatik, hvis der er mistanke om utroskab.

Erotik er for Skorpionen endnu en måde at undersøge følelser og deres dybde på. De er meget intense og lidenskabelige elskere – mere end den almindelige. På trods af deres ellers ofte reserverede og hemmelighedsfulde personligheder, er de også seksuelt meget opmærksomme på andres følelser. Magten spiller igen ind her, og Skorpionen stræber efter en seksuel magt. De er fantastiske elskere.

Helbred: 

Sygdomme ses i blæren og i forplantningssystemet og ved prostata- eller menstruationsproblemer. Der er også meget hårvækst.